De Klussenier Gerrit-Jan Meijer

De Klussenier Gerrit-Jan Meijer
De Klussenier Gerrit-Jan Meijer

Ganzewei 37
6662 RR Elst

Dien uw aanvraag in »

0481 37 83 27
06 5140 6881
gerrit-janmeijer@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 64370380

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Gerrit-Jan Meijer en ik woon samen met mijn gezin met in Elst. Bent u op zoek naar een vakman voor al uw verbouwingen? Voor timmerwerk, keuken- en badkamerverbouwingen of een complete zolderverbouwing bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik wilde altijd meer met mijn handen werken. Vandaar dat ik naast mijn werk altijd druk was met klussen. Alles wat hierbij komt kijken: de uitvoering van de klussen, de inkoop van het materiaal, het contact met de mensen en de vrijheid, vind ik mooi. Vandaar dat ik de stap heb genomen mijn eigen klusbedrijf te starten. Wel als Klussenier zodat ik wel gebruik kan maken van een bekend merk. En daarbij sta ik er niet alleen voor met collega Klusseniers in de regio.

Wat kan ik voor u betekenen? Klanten kunnen voor alle werkzaamheden bij mij terecht. Een kleine greep uit de mogelijkheden: Timmerwerk variërend van het vastzetten van een plint tot maken of plaatsen van een overkapping of veranda, het plaatsen van keukens, badkamers, dakramen of een complete zolderverbouwing. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg de inkoop van de materialen. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Kortom, heeft u een verbouwing gepland of kleinere klussen die geklaard moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Elst voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Tuinhuis plaatsen
  • Timmerwerk

Beoordelingen van klanten

Een echte vakman die zijn afspraken nakomt. Daarbij erg flexibel en geeft graag bruikbaar advies.Jaap uit Elst
zeer fijne ervaring. Goede en betrouwbare service en prachtig werk afgeleverd.Jeroen uit Elst
Heel erg prettig en deskundig. Werkt rustig en snel. Zeker een aanrader voor een eventuele nieuwe klus.A. uit Elst
Zeer positief contact voorafgaand aan de offerte. Tijdens het proces om tot een verbouwing te komen, zeer goede inbreng van alternatieven en verbetermogelijkheden. Tijdens de bouw zich netjes gehouden aan de gestelde termijnen en zelfs sneller het werk kunnen afronden door gebruik te maken van collegae.J.B. uit Elst

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...